Suski Fagerströmin ratsastustaitoklinikka 14.8.2022

Espoon Ratsastajat ry ja Mind Riders järjestävät yhteistyössä kovasti odotetun SUSKI FAGERSTRÖMIN RATSASTUSTAITOKLINIKAN sunnuntaina 14.8.2022 klo 15.00-17.30
(huom. kokoontuminen tallille klo 14:30 alkaen) Espoon tallilla osoitteessa Finnsintie 6, Espoo

Suski Fagerström on ratsastuksen Master-opettaja ja valmentaja sekä MB LifeCoach ja Mindfulness ohjaaja, joka on johtanut omaa ratsastuskoulua, kilpaillut useita vuosia esteratsastuksessa kansainvälisellä tasolla sekä kouluttanut nuoria hevosia. Monipuolisen taustansa pohjalta hän on kehittänyt ainutlaatuisen Mind Riders© konseptin, joka keskittyy teknisen ratsastuksen ohella ratsastajan mentaalitaitojen kehittämiseen.

Nyt Suski tulee pitämään ainutlaatuisen 2,5 tunnin mittaisen ratsastustaitoklinikan Espoon Tallille, jossa yleisö pääsee seuraamaan kahden malliratsukon toimintaa. Klinikassa pureudutaan ajatuksella suhteen syventämiseen hevosen kanssa, istunnan korjaamiseen sekä harjoitteisiin niin kouluratsastuksen kuin esteratsastuksenkin osalta.

Klinikalle on suunnattu ennen kaikkea Espoon Ratsastajat ry:n jäsenille, mutta mukaan ovat lämpimästi tervetulleita myös seuran ulkopuoliset osallistujat! 

Hinta Espoon Ratsastajat ry:n jäsenille on 20 €, kun ilmoittautuminen tapahtuu 31.7.2022 mennessä, tämän jälkeen hinta jäsenille on 25 €. Hinta seuran ulkopuolisille on 30 €, kun ilmoittautuminen tapahtuu 31.7.2022 mennessä, tämän jälkeen hinta seuran ulkopuolisille on 35 €. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten varaathan omasi pikaisesti! Tarjolla myös kahvia tai teetä kaikille osallistujille. Lisäksi paikan päältä voi halutessaan ostaa pientä naposteltavaa 🙂 Ilmoittaudu mukaan tästä.

Jos et vielä ole Espoon Ratsastajat ry:n jäsen, olet lämpimästi tervetullut liittymään mukaan osoitteessa https://liity.ratsastus.fi/

Klinikka järjestetään Espoon Tallin ylemmällä ulkokentällä ja yleisö pääsee seuraamaan klinikkaa lähietäisyydeltä sekä esittämään kysymyksiä klinikan aikana. Pukeuduthan siis sään ja olosuhteiden mukaisesti, etkä ota mukaasi hevosia mahdollisesti pelottavia varusteita, kuten sateenvarjoja.

C:\Users\paasooo\Downloads\väri ESPRAT (1).png

Mind Riders